×

Pse dhe si të mësoni gjermanisht lehtë?

Nëse di disa gjuhë në ditët e sotme, të caktohet menjëherë termi intelekual! Por, të gjithë e dimë se sa përkushtim, vullnet dhe kohë kërkon studimi i gramatikës, sidomos në rastin e gjuhëve të vështira për t’u mësuar. Sipas statistikave, kjo gjermanishtja është ndër gjuhët më të folura në botë.

Çfarë rëndësie ka gjuha angleze sot?

Gjuhë zyrtare në 79 vende dhe territore, e folur nga më shumë se 1.5 miliardë njerëz, dominon 80% të asaj që shkruhet në internet dhe ka marrë sot statusin akademik të “latinishtes”- kjo padyshim e bën gjuhën angleze sot gjuhën e komunikimit ndërkombëtar. Anglishtja është gjuha e studentëve. Rrëfimi i studenteve shqiptare që studiojnë në Europë: Si na hapi dyert komunikimi. Si u bë anglishtja gjuha më e folur në botë, rëndësia që ka në studime, art, politikë etj.?!

Si funksionon aplikacioni i parë shqiptar i bazuar në sistemin Moodle?!

Si funksionon aplikacioni i parë shqiptar i bazuar në sistemin Moodle per mesimin e gjuheve?! Hap foton dhe lexo, është diçka me të vërtetë interesante.

GJINIA, TRAJTA DHE RASA E EMRIT - Gjuhë shqipe

-emrat në shqipe ndryshojnë jo vetëm në numër, por edhe sipas gjinive, rasave e trajtave. Gjinia -emrat në gjuhën shqipe ndahen në tri gjini: gjinia mashkullore, gjinia femërore dhe gjinia asnjanëse, kryesisht ata me nyjë të përparme. -për çdo shqipfolës nuk është i vështirë dallimi i gjinisë së emrave.

Kërko në blogjet tona

Shkarkoni aplikacionin tonë

Ofrojmë platformën tonë edukative Download on the App Store Get it on Google Play
×

Cakto nivelin tënd!

Qendra jonë ofron test falas për përcaktimin e nivelit të gjuhës angleze dhe të gjuhës gjermane.