×
Si funksionon aplikacioni i parë shqiptar i bazuar në sistemin Moodle?!

Si funksionon aplikacioni i parë shqiptar i bazuar në sistemin Moodle?! Hap foton dhe lexo, është diçka me të vërtetë interesante.

grid-e4l-infographics1653213229.png

Kërko në blogjet tona

Shkarkoni aplikacionin tonë

Ofrojmë platformën tonë edukative Download on the App Store Get it on Google Play
×

Cakto nivelin tënd!

Qendra jonë ofron test falas për përcaktimin e nivelit të gjuhës angleze dhe të gjuhës gjermane.