×
Kurse të gjuhës angleze në të gjitha nivelet!

Qendra e gjuhëve 'English For Life LLC' ofron kurse të gjuhëve në të gjitha nivelet nga A1 deri në C2. 

Duke e ditur se në shtator zakonisht kemi një grumbullim dhe numër më të madh të nxënësve, ju sugjerojmë që të aplikoni sa më herët që të jetë e mundur. Kurset tona zhvillohen nga profesori Ardian Deari.

grid-2022-summ-ad1661080159.png

Kërko në blogjet tona

Shkarkoni aplikacionin tonë

Ofrojmë platformën tonë edukative Download on the App Store Get it on Google Play
×

Cakto nivelin tënd!

Qendra jonë ofron test falas për përcaktimin e nivelit të gjuhës angleze dhe të gjuhës gjermane.