×

Kurse intensive te gjuhes gjermane - A1 dhe A2

Kurs intensiv ne gjuhen gjermane per nivelet A1 dhe A2. Kursi mbahet ne qendren English For Life LLC ne qytetin e Kumanoves

Kohët e foljes në gjuhën shqipe

Kohët themelore të foljes janë e tashmja, e shkuara, e ardhmja.E tashmja tregon diçka që bëhet tani. Fryn erë dhe bie shi.

Kërko në blogjet tona

Shkarkoni aplikacionin tonë

Ofrojmë platformën tonë edukative Download on the App Store Get it on Google Play
×

Cakto nivelin tënd!

Qendra jonë ofron test falas për përcaktimin e nivelit të gjuhës angleze dhe të gjuhës gjermane.