×
03 Oct

Lansimi i faqes zyrtare .edu.mk

Hristijan Karpoš Todorovski nr 43

Të nderuar nxënës, kolegë, të interesuar,ju informojmë se që tani e tutje shkolla jonë do të ketë për faqe zyrtare...

×

Cakto nivelin tënd!

Qendra jonë ofron test falas për përcaktimin e nivelit të gjuhës angleze dhe të gjuhës gjermane.