×

REGJISTRIME TË REJA NË KURSE TË GJUHËS GJERMANE DHE GJUHËS ANGLEZE - APLIKONI TANI!

Një platformë mësimi më ndryshe!

Regjistrohuni në kurse të gjuhës angleze, gjuhës gjermane
apo gjuhës maqedone.
Kurset ofrohen nga niveli fillestar A1 deri te niveli më i avancuar C2.
Vendet janë të limituara!

Aplikoni tani dhe rezervoni vendin tuaj!
Pranimi në qendrën tonë

Procesi

 • 1

  Cakto takimin

 • 2

  Testimi pranues

 • 3

  Vendosja në grupin e duhur

 • 4

  Regjistrimi dhe aktivizimi i akontit digjital në app-in tonë

 • 5

  Pagesa dhe vazhdimi i kursit

Përgatitje

Ofrojmë

Kurse me prezencë fizike dhe Online

Në qendrën tonë ofrojmë kurse të ndryshme si: hibride, me prezencë fizike dhe kurse Online.

Shkarkoni aplikacionin tonë

Jemi ndër shkollat e para shqiptare që ofrojmë aplikacionin për mësimin e gjuhëve të huaja.

Çertifikatë pas përfundimit të nivelit

Pas çdo përfundimit të nivelit do të pajiseni me çertifikatë përkatëse për atë nivel.

Testo nivelin e gj angleze/ gj gjermane

Test falas që tregon se në cilin nivel gjendeni. Ky test u mundësua nga qendra jonë.

Si të përdorim aplikacionin?!

Këtu do të mund të gjeni sqarime të detajuara rreth përdorimit të aplikacionit tonë.

Kyçuni në sistemin e-Learn

Kursistët që dëshirojnë versionin desktop të aplikacionit tonë mund të klikojnë këtu.

Pëlqeni faqen tonë në Instagram

Këtu mundë të shihni lajmërimet më të reja nga qendra jonë të publikuara në instagram.

Pëlqeni faqen tonë në Facebook

Këtu mundë të shihni lajmërimet më të reja nga qendra jonë të publikuara në Facebook.

Featured Courses

Nga lista e kurseve

Niveli A1- Fillestarë në gjuhë angleze

Në nivelin A1 ju do të mësoni:Të përshëndeteni dhe prezantoheniGjërat në klasë dhe aktivitet bazë...
Nga lista e kurseve

Niveli A2- Elementarë në gjuhë angleze

Në nivelin A2 ju do të mësoni:Të përshëndeteni dhe të prezantoheni para të tjerëve në...
Nga lista e kurseve

Trajnim në pjesën gramatikore në gjuhën..

Në pjesën gramatikore ju do të mësoni:Present Simple Tense (Pohorja, Mohorja, Pyetësja) + Ushtrime në...

Rrisni aftësitë tuaja në të shprehurit e gjuhës angleze dhe gjermane.

×

Cakto nivelin tënd!

Qendra jonë ofron test falas për përcaktimin e nivelit të gjuhës angleze dhe të gjuhës gjermane.