×

Qendra jonë e gjuhëve ofron aplikacionin për mësimin e gjuhëve të huaja, aplikacion ky që u zhvilluar nga vetë ne. Më poshtë keni linkat që ju mundësojnë ta shkarkoni ose thjeshtë kërkojeni si English For Life në Appstore ose Playstore. Gjithashtu keni të prezantuar në një video mënyrën e funksionimit të këtij aplikacioni.


Pamja e pëgjithshme:Video:Shkarkoni aplikacionin tonë:Download on the App Store Get it on Google Play


Si të përdorim aplikacionin EnglishForLife?! Klikoni këtu...

×

Cakto nivelin tënd!

Qendra jonë ofron test falas për përcaktimin e nivelit të gjuhës angleze dhe të gjuhës gjermane.