×

Mbi 12 vite përvojë pune me kurse dhe trajnime të ndryshme!

Qendra jonë e gjuhëve ka një staf me përvojë të madhe pune, gjithashtu përveç kurseve ne ofrojmë dhe zgjithje më të lehta për e-Learning. Sidomos gjatë pandemisë, ne si qendër luajtëm një rol konstruktiv në përkrahjen e shkollave tjera që kishin nevojë për ndihmë gjatë asaj periudhe. 


Në qendrën tonë thuhet:

Në rast së dëshiron të bëhesh luan, duhesh të trajnohesh nga të tillë!

Nxënës jo vetëm nga vendi ynë por edhe nga shtetet e tjera!

Qendra jonë fokusin kryesorë e ka në Maqedoninë e Veriut, por shpesh kemi raste që të kemi nxënës edhe nga vendet e tjera si psh: Zvicra, Gjermania, Amerika, Norvegjia, Austria, Belgjika, Kosova, dhe Shqipëria.

google map
×

Cakto nivelin tënd!

Qendra jonë ofron test falas për përcaktimin e nivelit të gjuhës angleze dhe të gjuhës gjermane.