×
Fill out my online form.
E-mail Address

info@englishforlife.mk

Tel

071 989 903

071 360 307

International (+38971989903)

Open hours

Thur - Sat

13:00- 16:00

Location

Hristijan Todorovski Karposh, Kumanovo 43

×

Cakto nivelin tënd!

Qendra jonë ofron test falas për përcaktimin e nivelit të gjuhës angleze dhe të gjuhës gjermane.