REGJISTRIME TË REJA NË KURSE TË GJUHËS GJERMANE DHE GJUHËS ANGLEZE - APLIKONI TANI!

Niveli A1- Fillestarë në gjuhë gjermane - English For Life LLC
×
×

Cakto nivelin tënd!

Qendra jonë ofron test falas për përcaktimin e nivelit të gjuhës angleze dhe të gjuhës gjermane.