×
Takim

Takim me një prej profesorëve të stafit tonë!

Takim i drejtëpërdrejtë me një nga anëtarët e stafit tonë - me një nga profesorët tanë. Ju lutemi të keni kujdesë:
- Të shtunave dhe të dielave (fundjavë) NUK lejohet asnjëlloj takimi qoftë me prind apo me nxënës-kursist.
Kumanovo, North Macedonia
×

Cakto nivelin tënd!

Qendra jonë ofron test falas për përcaktimin e nivelit të gjuhës angleze dhe të gjuhës gjermane.