×
Takim

Takim me një prej profesorëve të stafit tonë!

Kumanovo, North Macedonia

Takim i drejtëpërdrejtë me një nga anëtarët e stafit tonë...

×

Cakto nivelin tënd!

Qendra jonë ofron test falas për përcaktimin e nivelit të gjuhës angleze dhe të gjuhës gjermane.