×

Niveli A1- Fillestarë në gjuhë gjermane

Çfarë ju do të mësoni:Në nivelin A1 ju do të mësoni:Të përshëndeteni dhe të prezantoheni...

Niveli A2- Elementar në gjuhë gjermane

Në nivelin A2 ju do të mësoni:Të prezantosh vetën dhe të tjerëtTë përshkruash profesionet dhe...
×

Cakto nivelin tënd!

Qendra jonë ofron test falas për përcaktimin e nivelit të gjuhës angleze dhe të gjuhës gjermane.