×

Të nderuar nxënës, kolegë, të interesuar,

ju informojmë se që tani e tutje shkolla jonë do të ketë për faqe zyrtare domainin e ri englishforlife.edu.mk - faqje kjo ku do të mund të gjeni të gjitha të rejat tona si dhe risitë për ndodhitë më të fundit.


Çfarë konkretisht ofron kjo faqe?!

- Mundësi për të parë në detaje profilin e çdo kursi, metoda, kohëgjatjen, cili profesor/eshë e ligjëron po atë kurs etj.

- Mundësi tjetër për të parë në detaje profilin e profesorit apo profesoreshës që ligjëron si dhe mbi përvojat e tyre.

- Mundësi për të caktuar takim (me numër të limituar të nxënësve).

- Mundësi aplikimi online, drejtëpërsëdrejti pa ndonjë mund - dhe pastaj prisni telefonatën nga ana e qendrës tonë.

- Blogje për të lexuar kuriozitete, gjëra dhe materiale gjuhësore që ndoshta edhe nuk i keni ditur më herët.

Event Venue

Name

Classroom

Locaiton

Hristijan Karpoš Todorovski nr 43

0038971989903

Event Expired

Event Expired

Event Info

 • Date

  03 Oct 2021
 • Time

  16:00
 • Cost

  0$
 • Category

  Celebration

Event Organizer

 • Name

  English For Life LLC
 • Email

  info@englishforlife.mk
 • Phone

  0038971989903
 • Website

  https://englishforlife.edu.mk
×

Cakto nivelin tënd!

Qendra jonë ofron test falas për përcaktimin e nivelit të gjuhës angleze dhe të gjuhës gjermane.